Досліджено фактори виробничого середовища на підприємстві виноробної галузі Херсонщини

25 Октября, 2016 adminПереглядів: 419
Санітарною лабораторією ДП «Миколаївський ЕТЦ Держпраці» досліджено небезпечні та шкідливі фактори виробничого середовища у сільськогосподарському підприємстві, що спеціалізується на виробництві виноматеріалів, а також вирощуванні та переробці винограду.

Дослідженням підлягали професії електрогазозварника та мідника, які постійно беруть участь в обслуговуванні та ремонті сільськогосподарських машин, механізмів та обладнання. Спеціалісти лабораторії провели вимірювання рівня хімічних речовин, важкості та напруженості праці, фізичних факторів, таких як температура, відносна вологість, шум, швидкість руху повітря та інтенсивність теплового інфрачервоного випромінювання.

Результати цих вимірювань будуть відображені у протоколах санітарно-гігієнічних досліджень для подальшого проведення підприємством атестації робочих місць за умовами праці. 

З питань дослідження небезпечних та шкідливих факторів виробничого середовища з метою атестації робочих місць звертайтеся за телефонами: м. Миколаїв - (0512) 58-34-16; м. Херсон: (0552) 38-13-88, 38-12-46; 050-552-62-60. Е-mail: [email protected], [email protected]

В рубрике: Новини

Вы можете следить за комментариями к этой записи поRSS